top of page

"Helemaal top! Alles was tot in de puntjes geregeld. Bediening was snel en heel vriendelijk. Water en brood werden goed bijgevuld. Eten en wijn waren echt superlekker en vulden elkaar goed aan. Het nagerecht in de andere ruimte voelde wat gek, maar is ook geheel begrijpelijk in de tijdsloten die jullie moesten aanpassen. Maar overall top! Complimenten!" - Vincent van D.

"Van begin tot einde van de avond was alles een top beleving. Lieve zorgzame bedoening en een heerlijk verrassend menu. Heel veel succes met jullie nieuwe mooie concept. Het is jullie meer dan gegund." - Nathalie S.

"We hebben heerlijk gegeten, bijzondere gerechten, mooie ruimte, lekkere muziek en vriendelijk personeel. Enige minpuntje was dat we iets meer verwacht hadden omdat de website het had over ‘interactie’ en ‘verrassingselementen’. Dat ontbrak helaas maar dat had onder meer met Corona te maken hoorden we later. Al met al toch erg genoten, dikke aanrader!" - Robert K.

"Top diner, van begin tot eind goed geregeld. Heerlijk eten en goede sfeer. De rendang was top, en de magie van tomaten was heerlijk. Voor het kerst diner hou ik me aanbevolen." - Eric L.

"Ontzettend lekker gegeten, fijn dat er eindelijk een mogelijkheid is om gevarieerd en lekker vegetarisch te eten. Je proeft de kwaliteit van de ingrediënten en de gerechten zijn op een bijzondere manier bereid. Iedereen van het team was erg attent en behulpzaam, de Corona maatregelen werden goed nageleefd dus je kon met een veilig gevoel genieten. Enige nadeel was dat de gangen, omwille van het strenge Corona beleid, snel achter elkaar geserveerd werden. Persoonlijk hou ik ervan om op een zulke avond lang aan tafel te zitten dus hiervoor was het beter geweest als er maar een shift was geweest. Maar ik snap ook dat de omzet een belangrijk onderdeel is van het concept en dus is het logisch dat er geprobeerd werd om er het meeste uit te halen. Desalniettemin een echte aanrader en mooie toevoeging aan de horeca in Hilversum. Bedankt voor een mooie avond!" - A.

"Een creatief concept, waar je een nieuwe blik krijgt op vegetarisch eten. Echt een aanrader!" - Beau

"Heerlijk eten in een bijzondere setting. Goed bedacht en Corona-proof. Een aanwinst voor Hilversum!" - Sandra V.

 

"Heer-lijk eten, ongelooflijk leuke en goede bediening, moderne - uiteraard Coronaproef - setting (door de muziek en verlichting allemaal anders dan anders). En heel leuk dat de chef elke gang toelichtte." - Esther van G.

"Verassende gerechten, zag er mooi uit en smaakte heerlijk. Totaal Corona proof bedient, vriendelijk en kundig personeel. Lekkere muziek en cocktails om het ultieme clubgevoel te geven. Heerlijk avondje uit." - Kitty R.

"Smakelijke, mooie gerechten! En alles veggie!!! Relaxte club sfeer. Een goed verzorgd avondje uit in corona tijd." - Nathalie & Niels

 

"We hebben ontzettend lekker gegeten en gedronken, de bediening was vriendelijk en zorgde voor een ontspannen sfeer. Dat de keuken een podium kreeg, zorgde voor een bijzondere ervaring!" - Rosanne

bottom of page