top of page

WAT IS JULLIE BELEID M.B.T. COVID-19?

De (dikke vette) Vega Club is ontworpen binnen de RIVM-richtlijnen.  Wij voldoen aan alle voorschriften. Denk hierbij aan desinfectiepunten, ruimte tussen de tafels, duidelijke routing, uitstekende ventilatie, gebruik van mondkapjes en extra schoonmaakrondes. Ook beschikken wij over een ruim vloeroppervlak en een aparte in- en uitgang.

HOE LANG DUURT DE AVOND?

Je reserveert voor de vroege of late shift. Elke shift duurt circa 2,5 uur. Na de shift is er nog gelegenheid om uitgebreid na te borrelen in een nabijgelegen ruimte.

IS VEGAN OOK EEN OPTIE?

Op dit moment serveren wij geen volledig plantaardig diner. Een veganistisch diner verzorgen, vraagt een te grote aanpassing aan ons menu en het verloop van de avond. 

We gebruiken geen vlees of vis. Eieren en melkproducten staan wél op onze ingrediëntenlijst. Als je een allergie of intolerantie voor lactose, caseïne of ei hebt, laat het ons dan gerust weten. Samen met onze chef-kok gaan we na of we de ingrediënten kunnen  vervangen of weglaten.

WAAR KAN IK PARKEREN?

Je kunt je auto gemakkelijk parkeren in de nabij gelegen ‘Parkeergarage Gooiland’. Deze bevindt zich op 150 meter lopen vanaf Gooiland. Een paar honderd meter verderop liggen de parkeergarages ‘Gooische Brink’ en ‘Hilvertshof’.

IK BEN VERHINDERD. WAT NU?

Wat jammer dat je niet kunt komen naar De (dikke vette) Vega Club! Bel of mail ons even. Dan kunnen wij er rekening mee houden. Je aanbetaling krijg je terug als je minimaal 24 uur voor je reservering annuleert.

HOE KAN IK BIJ JULLIE BETALEN?

Je kunt betalen via pinbetaling of met je creditcard. Helaas is het niet mogelijk om met contant geld of op rekening bij ons te betalen.

IK HEB EEN ALLERGIE. HOUDEN JULLIE DAAR REKENING MEE?

No worries! Als je bij je online reservering aangeeft wat je wensen zijn, dan doen wij ons uiterste best om daarmee rekening te houden. Indien dit niet lukt, laten we het je spoedig weten. 

HEBBEN JULLIE OOK EEN DRANKKAART?

We bieden geen drankkaart. Je hebt de keuze uit een alcoholisch drankarrangement of een non-alcoholisch drankarrangement. Hier zitten alle dranken bij inbegrepen.

IK HEB EEN KLACHT. WAAR KAN IK DIT MELDEN?

Oei, dat is niet fijn! Stuur een mailtje naar devegaclub@gooiland.nl en wij gaan met je feedback aan de slag.

ZIJN JULLIE TOEGANKELIJK VOOR ROLSTOELEN?

We zijn  toegankelijk voor rolstoelen. Neem van te voren even contact met ons op, zodat we een aantal aanpassingen kunnen maken, zoals het inzetten van een drempelhulp.

KAN IK MIJN HOND MEENEMEN?

Helaas is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

KAN IK BIJ JULLIE EEN BEDRIJFSEVENEMENT ORGANISEREN?

Wil je een bedrijfsevenement organiseren? Bij De (dikke vette) Vega Club zorgen we ervoor dat jouw gasten met een glimlach ons restaurant verlaten. Bel ons via 035 - 700 97 97 of mail ons via events@gooiland.nl voor meer informatie.

bottom of page